Zákaznícka zóna

Navigácia: Úvod Rólunk...

 • Rólunk...

  Pannon Food Slovakia s.r.o 2004-ben volt alapítva. Fiatal és dinamikusan fejlődő csapata elsősorban az ügyfelekre összpontosít, partnereknek széles termékskáláját kínálva, aktívan figyeli a piac fejlődését. igényeit és a megállapított eredmények alapján folyamatosan igazítja ezeket a követelményeket.

  A fő üzleti tevékenysége élelmiszeripari termékek értékesítése a szlovák és cseh piacon. A cég saját telephelye Gáňon, 50 km-re keletre Pozsony és Sered között helyezkedil el. Tevékenységét Csehország területén a Pannon Food Bohemia sro-n keresztül irányítja , Brnoi székhellyel. A vállalat logisztikai és csomagolási szolgáltatásokat kínál, továbbá működtett egy csapat ambulant kereskedőt,  saját termékei mellett kínálják a száraz és hűtött termékeket a nemzetközi gyártóktól mint pl., Ferrero, Storck, Hubert, a Nestlé, a Bunge, stb.

  Kínálatunk több mint 500 termék és mindenekelőtt ital szegmensben- bor, szeszes italok és üdítők, nyers termékek - rizs, olaj, tészta, édességek, konzervek és mélyhűtött áruk. Amellett, hogy a normál tartományt forgalmazzuk e mellett foglalkozunk szezonális termékek forgalmazásával is - Húsvét, Karácsony és Mikulás.

  Pannon Food Slovakia s.r.o. keletkezése óta foglalkozik a hűtött élelmiszerek forgalmazásával, exporttal és importtal is Szovákia, Csehország, Ausztria és Magyarország területén saját flottájával hűtött központi raktárjából, melynek kapacitása 1000 m3 / 500 raklap, az ellenőrzött hőmérsékleti viszonyok, az +2 ° C és +6 között.

  Beszállítók számos EU-országból vannak, főleg Olaszországból, Spanyolországból, Franciaországból, Ausztriából, Magyarországról, Csehországból, Lengyelországból, Németországból, Romániából és Bulgáriából. A cég képvisel több gyártót Szlovákiaból, melyek termékeit kínálja több partnernek is. Kinyitotta kapujait az EU-n kívüli kereskedelmnek, például Chile, Brazília, Kína felé. Egy nagyon fontos tevékenységi területe a neves borászok képviselete Franciaország, Olaszország, Spanyolország, Magyarország és Románia területeiről. A gártók magas minőségű borokat termelnek, melyek a jó néhány díjat különböző fórumokon nyertek , itthon és külföldön is.