Zákaznícka zóna

Szolgáltatásaink

 • Szolgáltatásaink

  Logisztika és raktározás:

  Pannon Food Slovakia s.r.o. a következő szolgáltatásokat kínalja:: * polc rendzseres száraz raktározás - hőmérsékleti viszonyok +5°C és +25°C között * hűtött tárolás - hőmérsékleti viszonyok +2°C és +6 között Vevőinknek magas színvonalú logisztikai szolgáltatásokat is kínalunk mint pl.: visszakövethetőség az áru kiszállítása után, jelentések elemzése , kiértékelése a vevő igényei szerint, napi és havi kimutatások az áru mozgását követően, a raktározási műveletek adminisztratív feldolgozása. Az áru kompletizálása a szavatosság alapján, raklap kikészítése sorszámok alapján. Az áru expedálása előtt több kilépési ellenőrző folymaton fut át, csak ez után hagyhatja el rakrátunkat. Vevűink részére a raklapegyenleg kimutatását is elvégezzük.


  Áruellátás és disztribúció:

  Ellátjuk a disztribuciós raktároktól kezdve kisebb üzletláncokat is, egyes üzletláncok saját üzleteit, továbbá független kisüzlet partnereket is. A mi széleskörű szolgáltatásaink össze vannak kötve a disztribúciótól kezdve az áru kiszállításáig a végső vevőhöz. Korlátlan mennyiségben szállítjuk az árut, darabra, kartonra, raklapra esetleg kontajneros mennyiségben is. Értékesítési csapatunk fedi egész Szlovákia és Csehország területét vevőink igényei szerint.  obeh dokladov súvisiace s predajom. Feldogozzuk a számlázási és készpénz kifizetéseket is, továbbá a kiszállítással kapcsolatos okmányokat.

  Az áru csomagolása és címkézese az érvényben levő legiszlatív normák szerint:

  Termékek csomagolása a vevő igényei szerint, duopack illetve tripackba a boroknál, ajándék csomag kiszerelésbe, speciális csomagolás ajándékkal. Cimkézés az érvényben levő szlovák és cseh legislatíva szerint.